Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Aποχή απο τις προπονήσεις οι παίκτες του Φωστήρα.


Έκαναν υπομονή, αλλά δεν πάει άλλο! Οι παίκτες του Φωστήρα αποφάσισαν αποχή απ’ τις προπονήσεις έως ότου ο Κάρλο Βαντεκέρκοφ προχωρήσει σε πληρωμές.

Τα οικονομικά προβλήματα στον Φωστήρα «μαστίζουν» την ομάδα εδώ και καιρό.
Οι παίκτες έκαναν υπομονή, πήραν υποσχέσεις που ποτέ δεν υλοιποιήθηκαν και αφού έφτασαν στο... απροχώρητο, αποφάσισαν να ξεκινήσουν αποχή απ’ τις προπονήσεις!
Έτσι από σήμερα και μέχρι ο Κάρλο Βαντεκέρκοφ να εκπληρώσει τις «δεσμεύσεις» του –πληρώνοντας τους παίκτες που είναι «μέσα» τρεις και τέσσερις μήνες- δεν πρόκειται να πατήσουν ξανά γήπεδο. Κάτι που είναι οριστικό και αμετάκλητο (με τη στήριξη και του τεχνικού τιμ).
Υπάρχει μάλιστα ιδιαίτερος εκνευρισμός στους παίκτες του Βαζέχα, για το γεγονός πως ναι μεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από επενδυτή –που μπορεί να εγγυηθεί την οικονομική λειτουργία του συλλόγου- ωστόσο ο Βέλγος ζητάει χρήματα... Σούπερ Λίγκας για να πουλήσει.
Κάτι που απαγορεύει την οποιαδήποτε συζήτηση. Κι όλα αυτά την ώρα που ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι... άφαντος.
Η ανακοίνωση των παικτών:
«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι απέχουμε από τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι ο κύριος Κάρλο Βαντεκέρκοφ να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του και να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίζουμε πρόβλημα επιβίωσης, πράγμα απαράδεκτο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή».
Πηγή:http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-notos/p/27830/plati-telos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad