Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Με... θέματα ο Φωστήρας



Προβλήματα προέκυψαν για τον Κριστίφ Βαζέχα πριξ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Δεν απέφυγε τελικά τα προβλήματα ο Κριστόφ Βαζέχα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στη Ριζούπολη. Ο Ελληνοπολωνός προπονητής είδε τους Γιώργο και Θωμά Μπαστάνη, Ματτσούκα, Φλέσσα και Μπότο να τίθενται εκτός πλάνων, ενώ δεν υπολογίζεται δεδομένα ο Ιβάνοφ και παραμένει ανέτοιμος ο Τσεμπέτσι. Η προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, ωστόσο η αποστολή θα ανακοινωθεί στο γήπεδο του Ταύρου το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα.
Στο μεταξύ, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ παρείχε ενημέρωση προς τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος στη Ριζούπολη: "Η Π.Α.Ε Α.Π.Ο. Φωστήρ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η γενική είσοδος, για τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης -Φωστήρας που διεξάγεται τη Παρασκευή 10/10/2014 και ώρα 19:00, ορίστηκε στα 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το εκδοτήριο Νο 3. Οι φίλαθλοι του Φωστήρα θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα εισόδου Νο 6".
http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-notos/p/27077/me-themata-o-fostiras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad