Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Θοδωρής Βασιλόπουλος : «Να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα».


Στο άκουσμα της απόκτησης του Θοδωρή Βασιλόπουλου (2,00) λίγοι θα έδωσαν σημασία στη Νίκαια, μην γνωρίζοντας τις ικανότητες και τον ρόλο που μπορεί να παίξει στην ομάδα τους ο 22χρονος small forward με το φαρμακερό σουτ, και τις ικανότητες του σε ειδικούς ρόλους.

Ωστόσο εκτός από εμάς, που τον έχουμε δει να αγωνίζεται, τις ικανότητες του ήξερε και ο Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος θέλει να χτίσει μια ομάδα με τα όλα της στη Νίκαια, φέροντας στην ομάδα του εκτός από πρωταγωνιστές και σκόρερ, και υπέρ πολίτικους αθλητές. Ένας από αυτούς είναι ο Βασιλόπουλος, ο οποίος με 12 πόντους και 4 τρίποντα ήταν ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της ομάδας της Νίκαιας στο Μαρούσι. 

Ο ίδιος μίλησε στο Basketblog.gr τονίζοντας ότι οι στόχοι του ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας.

«Κάναμε με το Μαρούσι ένα καλό παιχνίδι και μείναμε συγκεντρωμένοι σε ο,τι είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Είναι μια δύσκολη έδρα με παίχτες με ταλέντο και προσωπικότητα,άλλα μπήκαμε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να φύγουμε με τη νίκη. Στον Ιωνικό με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο και μου έδειξαν το πόσο με πιστεύουν. 
Είναι οργανωμένα και με την δουλειά που γίνεται ελπίζουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί,να φτάσουμε δηλαδή όσο το δυνατόν ψηλότερα» για να συνεχίσει μιλώντας για τους στόχους του αλλά και για την ομάδα: «Οι στόχοι μου είναι ανάλογοι με αυτούς της ομάδας, μέσα απο την σκληρή προπόνηση να μπορώ να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα όπου με χρειάζεται. Η εμφάνιση μου με το Μαρούσι ήταν καλή και παίρνει μεγαλύτερη αξία λόγω της μεγάλης νίκης που μπορέσαμε να κάνουμε, γιατί αυτό μετράει.
 Προχωράμε τώρα με ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε»

Ο Βασιλόπουλος ξεκίνησε το μπάσκετ στον Ίκαρο Καλλιθέας, συνέχισε για δυο χρόνια στο Παγκράτι και πέρυσι αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad