Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ηττα για τον Φωστήρα απο την Παναχαική με 1-2 στο γήπεδο του Ταύρου.


Πολύτιμο διπλό, για την Παναχαϊκή, καθώς κέρδισε 2-1 τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου.
 Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δίκαια για το πρώτο γκολ της Παναχαϊκής, καθώς ο  σκόρερ Πατινιώτης ήταν σε θέση οφσάιντ.    
Οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν στο ίδιο γήπεδο πριν από δέκα μέρες για τον θεσμό του κυπέλου. Η Παναχαϊκή , είχε φύγει και τότε νικήτρια. Ο Φωστήρας , για έναν ακόμη αγώνα δεν κατάφερε να πάρει βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό. Αντίθετα η Παναχαϊκή μετράει πήρε το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα και εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις  της βαθμολογίας.
 Νωρίς- νωρίς μόλις στο 5’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Η Παναχαϊκή, κέρδισε φάουλ ο Πατινιώτης, δέχθηκε την μπάλα, ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ, όμως ο βοηθός δεν υπέδειξε την παράβαση και ο διαιτητής έδειξε σέντρα. Με αυτό το τρόπο, η Παναχαϊκή προηγήθηκε 1-0.
Στο 20’  μπάσιμο του Μπαλού, στην μεγάλη περιοχή, πλασάρει και ο Γκέκας μπλοκάρει την μπάλα. Επόμενη καλή στιγμή πάλι για την Παναχαϊκή. Στο 25’ κεφαλιά του Άλμπι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 36' η πρώτη καλή στιγμή για τον Φωστήρα. Ο Τσεμπεσί έγινε κάτοχος της μπάλας στην μεγάλη περιοχή, γύρισε το σώμα του, σούταρε, αλλά ο Μπαλασάκης μπλόκαρε.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Κριστοφ Βαζέχα, ανέβασαν την απόδοση τους
Στο 54' η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τεγούσης βρέθηκε σε καλή θέση, μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα, όμως την τελευταία στιγμή, ο Κρητικός έκλεψε την μπάλα. Στο 58"  νέα καλή στιγμή για τον Φωστήρα  σουτ του Ραμά, όμως έδιωξε  σε κόρνερ ο Μπαλασάκης.
Στο 66' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Βαθιά μπαλιά, ο Τσεμπέσι, βγήκε πρώτος στην μπάλα και πλάσαρε σωστά τον Μπαλασάκη .
Στο 78" ωραία προσπάθεια, με τον Μπαλού να μπαίνει στην περιοχή και με τον Μαρουκάκη με πλάσε να βάζει ξανά μπροστά στο σκορ την Παναχαϊκή, κάνοντας το 1-2.   
Φωστήρας (Κρ. Βαζέχα): Γκέκας, Γρομιτσάρης, Κρητικός, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπίρης, Τεγούσης (72' Μπελέρης), Ψυχογιός (46' Σιώπης), Τσεμπέσι, Μεντί, Ράμα (83' Ποτουρίδης)
Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλμπι, Ντα Κόστα (59' Αναστασόπουλος), Γαντιάγκα, Μπαλού, Χαρτσιάς, Πατινιώτης, Μαρουκάκης, Ζλατκόφσκι (46' Σκερλετίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad