Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Φιλικό με τον Πανιώνιο έκλεισε ο Φωστήρας το μεσημέρι της Κυριακής στον Ταύρο.


Φιλικό με τον Ιστορικό έκλεισε ο Φονέας για το μεσημέρι της Κυριακής στον Ταύρο.


Δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια στον Φωστήρα λόγω της μετάθεσης της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και του κενού που δημιουργήθηκε για το σαββατοκύριακο. Έτσι, έπειτα από συνεννοήσεις του τεχνικού επιτελείου με το αντίστοιχο του Πανιωνίου, οι Κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τον Ιστορικό σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Ταύρου. Οι σχέσεις των δυο ομάδων είναι πολύ καλές από το προηγούμενο καλοκαίρι, με αφορμή τη "μετακόμιση" τουΧρήστου Τασουλή στη Νέα Σμύρνη, ενώ πηγές αναφέρουν πως παραμένουν... ζεστές, καθώς υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του παίκτη που προβλέπει ποσοστό μεταπώλησης για τον Φωστήρα σε περίπτωση που πωληθεί σε άλλη ομάδα!
Το θετικό για τον Κριστόφ Βαζέχα είναι πως θα μπορέσει να εντάξει ακόμα καλύτερα στο σύνολο τον Σακελλαρίου, που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων έπειτα από τον τραυματισμό της πρεμιέρας, ενώ χρόνο ενδέχεται να πάρουν και οι Ματσούκας, Κακαράς.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ για το φιλικό αναφέρει: "Λόγω της αναβολής της 6ης αγωνιστκής η ομάδα μας θα δώσει την Κυριακή στις 15.00 φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Γενική Είσοδος: 5,00 €".
Πηγή:http://www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad