Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζει με Γούναρη και Ραχωβίτσα ο Εθνικός


Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ μετά από συνεδρίαση των μελών της και με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και μόνο ανακοινώνει ότι ο αντικαταστάτης του Τζίμη Κουστένη στον πάγκο θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μάριος Γούναρης έχοντας στο πλευρό του τον Μιχάλη Ραχωβίτσα.

Ο νέος  βοηθός προπονητή  κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα την περίοδο 2008-09 ήταν βοηθός προπονητή στη Νίκη Αμαρουσίου στο Πρωτάθλημα της Γ 'Εθνικής ενώ την επόμενη σεζόν ήταν και πάλι βοηθός στον πάγκο του Πανερυθραϊκού στην Α2. Τη σεζόν 2012-13 ανέλαβε να καθοδηγήσει και πάλι τη Νίκη Αμαρουσίου αυτή τη φορά ως επικεφαλής λεωφορείο τερματίζοντας στην τρίτη θέση της Γ 'Εθνικής ενώ την περσινή σεζόν είχε αναλάβει τις τύχες του Σπόρτιγκ στα μέσα της περιόδου. Είναι 2008, απόφοιτος ΑΕΙ, του Τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.).

Να θυμίσουμε πως ο Μάριος Γούναρης υπήρξε βοηθός και του Κώστα Σορώτου στον πάγκο του Εθνικού και τέλειωσε την περσινή σεζόν ως πρώτος προπονητής κερδίζοντας την ιστορική άνοδο στην Α2 στο μπαράζ της Χαλκίδας. Σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

Πηγή: http: //www.ethnikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad