Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Kαμπάνα για την ΑΕ Μοσχάτου.


Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  καθώς   την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα  ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ    που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ την 9.11.2014 – ρίψη αντικειμένων στο β’ βοηθό διαιτητή, προσωρινή διακοπή του αγώνα
Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για δύο(2 )αγωνιστικές μέρες και  χρηματική ποινή 200 € (άρθρο 15 παρ.8  α και δ του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)
Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΜΑΡΙΟΛΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  προέδρου του σωματείου ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  καθώς   και την  απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη  του αγώνα  ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ    που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ  στις 9.11.2014- εξύβριση του διαιτητή.
 Επιβάλλει στον κ. ΜΑΡΙΟΛΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, προέδρο του σωματείου ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ   ποινή  απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 15 ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή 50 €  (άρθρο 12 παρ. β του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).
Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ  μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη  του αγώνα  ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ    που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ  στις 9.11.2014- προέβη σε δυσφημιστικούς διαλόγους στον διαιτητή του αγώνα.
Επιβάλλει στον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟ, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά ποινή στέρησης του δικαιώματος άσκησης οποιαδήποτε  δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (διοικητική, αθλητική ή οποιαδήποτε άλλη) για είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες   (άρθρο 12 παρ. γ   του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad