Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Football league:Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Φωστήρας και Ερμιονίδα.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στον Ταύρο, καθώς Φωστήρας και Ερμιονίδα έμειναν στο 1-1.
Από την αρχή του αγώνα, ο Φωστήρας έδειξε τις προθέσεις του και μόλις στο 2’ του παιχνιδιού με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ράμα άνοιξε το σκορ.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τα ηνία στον αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσουν να διασπάσουν την άμυνα της Ερμιονίδας και να φτάσουν σε ένα ακόμα τέρμα.
Στο δεύτερο μέρος φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ισοφάριση στο 52’ με κεφαλιά του Συμελίδη. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση στις δυο εστίες και μοιραία το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.  
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Αχείμαστος, Ζυγογιάννης, Γρομητσάρης, Μήτκας, Μπελέρης, Τεγούσης, Ράμα, Μουστόγιαννης (57' Σιώπης), Ματσούκας (88' Ποτουρίδης), Τσεμπέσι (61' Κακαράς).
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Σαμαράς (68' Στάικος), Συμελίδης (78' Τζανής), Κολόκας, Ταπέ (23' Κιοσές), Βλαχόπουλος, Όμο, Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad