Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Football League:Eντός έδρας ήττα για τον Φωστήρα με 1-2 απο τον Ηρακλή Ψαχνών.


Ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη (2-1) στην έδρα του Φωστήρα, καθώς με το δεύτερο σερί τρίποντο έφτασε στους 10 βαθμούς και ξέφυγε αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Φωστήρας από την πλευρά του έμεινε στους 4 βαθμούς, όντας η πρώτη από τις τρεις ομάδες της επικίνδυνης ζώνης της βαθμολογίας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ των δυο τερμάτων των φιλοξενούμενων, ο Ράντι. Τα Ψαχνά είχαν εξαρχής την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Φωστήρα να έχει μια καλή στιγμή στο πρώτο μισάωρο του ματς. Ο Ηρακλής Ψαχνών, ήταν αυτός που βρήκε πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα καθώς στο 35' ο Αχείμαστος έκανε χέρι σε σέντρα του Μπακομήτρου, ο ρέφερι υπέδειξε το πέναλτι κι ο Ράντι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φωστήρας έδειχνε να πατάει καλύτερα και να αναζητά την ισοφάριση. Εν τέλει, στο 71' ο Ζυγογιάννης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1, το οποίο όμως δεν διατηρήθηκε για πολύ. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να πάνε για την ανατροπή, όμως, άφησαν... χώρους με αποτέλεσμα στο 79' ο Ράντι να φύγει στην κόντρα και να διαμορφώσει το 2-1 για τον Ηρακλή Ψαχνών!
Φωστήρας (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Γρομητσάρης, Αχείμαστος, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Ζυγογιάννης, Κακαράς, Μεντί (68' Μπελέρης), Τσεμπέτσι (46' Κανελλόπουλος), Ματσούκας (46' Σιώπης), Ράμα
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Β. Πατσατζόγλου, Ράντι, Γουόρντεν (89' Τσιμότζι), Κόσουτιτς (73' Σικαλιάςς), Φλίγκος (68' Γκεμίσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad