Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Στήριξη ζητά ο Φωστήρας! Έκλεισε τον Ιμεράι.


Ο Φονέας καλεί τους φιλάθλους του να αγοράσουν mini διαρκείας. Έκλεισε τον Ιμεράι από ΠΑΟ.


Έμπρακτη στήριξη από τους φιλάθλους του, με την αγορά mini καρτών διαρκείας ζήτησε ο Φωστήρας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: "Η ΠΑΕ Φωστήρας κυκλοφόρησε mini κάρτες διαρκείας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ. Η ομάδα μας καλεί τους φιλάθλους της να αγοράσει τις κάρτες διαρκείας και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών μας ώστε να επιτύχουν τον πολυπόθητο στόχο της παραμονής. Το κόστος για τα διαρκείας 2ου γύρου είναι 50,00 € και η διάθεσή τους γίνεται από τα γραφεία της ομάδας μας στο γήπεδο. ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ…ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ".

Έκλεισε τον Ιμεράι
Μεταγραφική προσθήκη στο ρόστερ του Φωστήρα προέκυψε την Τετάρτη στον Φωστήρα, με τον Μαλντίν Ιμεράι να μετακομίζει στην ομάδα του Ταύρου ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Ο 19χρονος Αλβανός αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος και προέρχεται από την ομάδα Νέων του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad