Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής πήρε ο Εθνικός, απέκλεισε στα πέναλτι 5-3 την Κηφισιά.

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής πήρε ο Εθνικός, καθώς απέκλεισε στα πέναλτι 5-3 την Κηφισιά, με την κανονική διάρκεια να λήγει 3-3.
Το παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, με συγκλονιστικές διακυμάνσεις στο σκορ, με τους Πειραιώτες να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι στη διαδικασία των πέναλτι και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.
Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι στο Ζηρίνειο, με την Κηφισιά να ανοίγει το σκορ στο 5’ με τον Γκουτσούλα. Η απάντηση του Εθνικού ήρθε άμεσα, με τον Γκορόγια να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 10’.  Το ματς ήταν ως το τέλος του πρώτου μέρους ισορροπημένο, αλλά δεν μπήκε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός μπήκε πιο ορεξάτος και στο 62’ ο Γκορόγιας έβγαλε τη σέντρα και ο Βελέτης από κοντά έγραψε το 1-2. Στο 74’ οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παυλόπουλου και ο Δωροβίνης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-3.
Στο 76’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Βέρμπης, αλλά ο Βουτσινάς έκανε εκπληκτική απόκρουση. Στο 78’ ο Γκουτσούλας και πάλι με προβολή μείωσε σε 2-3. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Δρυμούσης ισοφάρισε σε 3-3, στέλνοντας τον ημιτελικό στην παράταση.
Στον έξτρα χρόνο η Κηφισιά μπήκε δυνατά και στο 94’ ο Κολοτούρος είχε δοκάρι. Όμως γκολ δε σημειώθηκε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Εκεί οι Πειραιώτες αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι, παίρνοντας τελικά την πρόκριση με σκορ 3-5.
Η σειρά των πέναλτι
Σούφλας 0-1
Κολοτούρος 1-1
Δωροβίνης 1-2
Ματσούκας 2-2
Παυλόπουλος 2-3
Θανόπουλος 3-3
Μπένα 3-4
Γκουτσούλας (απόκρουση Βουτσινά)
Γούλας 3-5
ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Παπάζογλου (65’ Καραμπάς), Έσλερ (105’ Παληαρούτας), Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Τσιμικλής (59’ Δρυμούσης), Ματσούκας, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Τσαραούσης, Ξενιτόπουλος, Μπένα, Κουκούλης, Γούλας, Λεωνιδόπουλος (58’ Δωροβίνης), Τογρού (81’ Σούφλας), Παυλόπουλος, Βελέτης, Γκορόγιας (70’ Παυλάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad