Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Φωστήρας:Έδωσε τα χέρια με Γούτη!



Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com ο Φωστήρας συμφώνησε σε όλα με τον Βαγγέλη Γούτη που αναλαμβάνει το «τιμόνι»! Επιβεβαίωση με την ανακοίνωση (UPD: 22:47)

Δεν άργησε να βρεθεί ο «διάδοχος» στον πάγκο του Φωστήρα.
Λίγα 24ώρα μετά το «διαζύγιο» με τον Κριστόφ Βαζέχα, η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε σε όλα με τον Βαγγέλη Γούτη, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες τηςmikriliga.com και απομένει απλώς η ανακοίνωση.
Το απόγευμα της Παρασκευής οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, αφότου υπήρξε ταύτιση απόψεων για συνεργασία, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να προσπαθήσει για την επίτευξη της παραμονής στη Football League.
Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο μετά την προπόνηση θα παρουσιαστεί στους παίκτες, ενώ θα παρακολουθήσει την ομάδα στο Κρανίδι απέναντι στην Ερμιονίδα. Ντεμπούτο στον πάγκο ο Γούτης θα κάνει κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.
Ο 55χρονος προπονητής έχει καταγράψει πολλά... χιλιόμετρα στους πάγκους, έχοντας εργαστεί σε Εθνικό Αστέρα, Κέρκυρα, Άγιο Δημήτριο, Καβάλα, Καλλιθέα, Ηλυσιακό, Βύζαντα Μεγάρων, Παναρκαδικό, ενώ φέτος βρέθηκε στον Αιολικό.

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα της mikriliga.com ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Φωστήρα όπου γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Γούτη, επιβεβαιώνοντας την ιστοσελίδα...
Η ανακοίνωση: Η Π.Α.Ε  Φωστήρ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με 55χρονο τεχνικό Βαγγέλη Γούτη. Μετά από ραντεβού με τον κύριο Γούτη υπήρχε ταύτιση απόψεων και συμφωνήθηκε να αναλάβει την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, με στόχο να την οδηγήσει στη παραμονή της, στη Football League.
Ο Βαγγέλης Γούτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους καθώς έχει εργαστεί σε συλλόγους όπως Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα, Άγιος Δημήτριος, Καβάλα, Καλλιθέα, Ηλυσιακός, Βύζαντα Μεγάρων, Παναρκαδικό ενώ μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Αιολικό.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο μας τεχνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad