Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

FootballLeague:Ισόπαλη 1-1, έληξε η αναμέτρηση, ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τον Φωστήρα.

Ισόπαλη 1-1, έληξε η αναμέτρηση, ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τον Φωστήρα, για την 16η αγωνιστική της FootballLeague. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό. Ειδικά μετά την ισοφάριση του Φωστήρα, το παιχνίδι απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς το φινάλε ήταν εντυπωσιακό. 
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν  ένα δεύτερο γκολ, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Γέσιτς στο 89'.
Ο Κριστόφ Βαζέχα, θα πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος, από τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Φωστήρας που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, στάθηκε όρθιος στο Μενίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Ένας βαθμός που μπορεί να φανεί χρήσιμος και πολύτιμος στην συνέχεια , σε ότι αφορά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.
Στο 32' ο Νιάρος σέντραρε και με μεγάλο άλμα ο Ταμπάκηςμε κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το γκολ είχε ως συνέπεια να κοιμίσει τους γηπεδούχους και το ημίχρονο έληξε 1-1.
Οι πράσινοι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ανέβασαν εκ νέου την απόδοση τους. Ταμπάκης και Ζώγας έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για το 2-0. Στο 68, με αψυχολόγητη ενέργεια, ο Νιάρος έκανε πέναλτι αφού πρόταξε το χέρι του. Ο Σμυρλής εκτέλεσε και 1-1.Για τα επόμενα πέντε λεπτά οι παίκτες του Μενιδίου, τα ειχαν χαμένα και στο 72 παραλίγο να σκοράρει για δεύτερη φορά. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι απέκτησε ξεχωριστή ομορφιά. Ο Αχαρναϊκός έπαιξε φουλ επίθεση, αλλά ο Φωστήρας είχε φύλακα άγγελο τον Μπότο που σε τρεις περιπτώσεις είπε όχι στους επιθετικούς των πρασίνων.
Στο 82' ο Ατανάσοφ προσπάθησε με προβολη να κερδίσει τον Μπότο, που είπε όχι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ζώνας σούταρε και πάλι ο Μπότος είπε όχι. Στο 87' ήταν η σειρά του Φωστήρα να απειλήσει. Ο Σιώπης σε θέση τετ α τετ πλάσαρε, αλλά ο Παγούδης έδιωξε. Στο 88 η φάση του αγώνα. Ο Αχαρναϊκός κέρδισε πέναλτι. Ο Γέσιτς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά  έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπότου κι έτσι το ματς έμεινε στο 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad