Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η Προοδευτική Κυπελλούχος Πειραιά.Νίκησε με 0-2 το Μοσχάτο με γκόλ των Ζιζήλα και Ζαφειράτου.



Η Προοδευτική νίκησε με 0-2 στο στάδιο Καραισκάκη την ομάδα μας στο τελικό  και κατέκτησε το Κύπελλο Πειραιά (Γ.Ξηράκης)
Το Μοσχάτο στάθηκε πολύ καλά έπαιξε ισάξια,θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα στο σκόρ στο 29' όπου ο Συρράκος σε τετ-α-τετ με τον Μένιο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίκτια.
Ομως με δύο λάθη της άμυνας μας στο 41' ο Ζίζηλας έκανε το 0-1 και στο 70' ο Ζαφειράτος το 0-2 η Προδευτική κατάφερε να πάρει την νίκη και έτσι να σηκώσει για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού (πρωτη το 2011) το Κύπελλο Πειραιά.  

ΑΕΜοσχάτου(Δημητρίου):Μαχαίρας,Μουντοκαλάκης,Μπαμπούκης,Καρδαράς(46'Σπηλιωτάκης),Ρωμανός,Παπαευθυμίου, Πλούσης,Γιαννακόπουλος,Δουληγέρης(61'Αθανασόπουλος),Συράκος,Ντόνε.

Προοδευτική(Λαμπαδάριος):Μένιος,Ζαφειράτος,Μύρκος,Ζίζηλας(78'Κολιούσης),Καράκαλος,Τερλελής,Ζελέκου,Νταφόπουλος,Φώσκολος(86'Τσιάνος),Κοσμάς, Ραπτόπουλος(59'Καρποντίνης).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad