Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Την Κυριακή το απόγευμα στο"Σπύρος Γιαλαμπίδης" το Φωστήρας-ΑΕΚ

Με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας της footballeaue AΕΚ θα αγωνιστεί την Κυριακή το απόγευμα ο Φωστήρας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής.  


Ο Νίκος Ρατσιάτος του συνδέσμου Αργολίδας θα είναι ο διαιτητής στο Φωστήρας-ΑΕΚ τη Κυριακή στις 18:00 στον Ταύρο για την 22η αγωνιστική της Football League.
Από την Αργολίδα είναι και οι δυο βοηθοί, ο Καραγεώργος και ο Νενεκούμης. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά.


Η ΑΕΚ προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον "πικρό" αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου και να συγκεντρωθεί στις επόμενες "υποχρεώσεις" της. Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι πρόσφατα χειρουργημένοι Μάνταλος και Μπρέσεβιτς, οι... περισσευούμενοι γκολκίπερ Καραγκιολίδης και Π. Ντούνης, ο νεαρός Σβάρνας, ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο και ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος παρότι κόντρα στην Ερμιονίδα έκανε την επανεμφάνισή του και όλα έδειχναν πως έχει γυρίσει πανέτοιμος, χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ο "Κολοσσός" έκρινε πως δεν είναι σε θέση να του προσφέρει λύσεις, ούυτε ως αλλαγή.

Αντίθετα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στο ντέρμπι του Κυπέλλου, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει στη φετινή Football League.

Οι "εκλεκτοί" του Δέλλα για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής είναι οι: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μ. Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Φαγέ, Ντακόλ, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.


http://www.pamesports.gr/

Αναλυτικά το πρόγραμμα 22ης Αγωνιστικής:
1ος (Νότιος) όμιλος
Σάββατο (14/03)
Απόλλων Σμύρνης ­- Αχαρναϊκός (15:00, Γήπεδο «Γ. Καμάρας, OTE TV).
Κυριακή (15/03)
Επισκοπή -­ Καλλιθέα (14.45, Γήπεδο Γάλλου)
Παναχαϊκή ­- Άλιμος (15:00)
ΑΟ Χανιά – ­Ηρακλής Ψαχνών (15:00, Μάλεμε)
Φωστήρας -­ ΑΕΚ (18.00, Ταύρου «Σπ. Γιαλαμπίδης», OTE TV)
Ρεπό: Παναιγιάλειος.
*Η αναμέτρηση Ερμιονίδα ­- Πανηλειακός δεν θα διεξαχθεί.
http://yellowfever.gr

Βαθμολογία Β' Εθνικής - Νότιος Όμιλος

http://www.mikriliga.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad