Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στην εκπνοή του αγώνα, έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό (71-68) και μαζί την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης.

Το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στην εκπνοή του αγώνα, έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό (71-68) και μαζί την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης!


Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε Final Four! Οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν τη Μπαρτσελόνα με 71-68 και πήραν το εισιτήριο για τη Μαδρίτη! Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (66-67) με 32'' να μένουν για το τέλος, πήραν τη νίκη χάρη σε δίποντο του Βασίλη Σπανούλη και το απίστευτο buzzer beater του Γιώργου Πρίντεζη.
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού πήρε την ασίστ από τον Κώστα Σλούκα λίγο πριν το φινάλε, ήταν μόνος του στην περιφέρεια και ευστοχώντας σε σουτ τριών πόντων με το άκουσμα της κόρνας της λήξης έστειλε την ομάδα του στο Final Four της Μαδρίτης.
Ο Βασίλης Σπανούλης προκρίνεται για τέταρτη φορά στην καριέρα του σε Final Four (έχει το 3/3 μέχρι στιγμής), σε μια βραδιά όπου -εκτός όλων των άλλωνπέρασε στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague.

Περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad