Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.


ΘΕΜΑ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
Αγαπητοί Φίλοι,
Η Α.Ε. Μοσχάτου όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο δίνει μεγάλη βάση στην σωστή λειτουργία των Ακαδημιών της, διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα παιδιά των Ακαδημιών μας, εκτός από το μέλλον του Σωματείου μας αποτελούν και το μέλλον της κοινωνίας μας.
Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, το Σωματείο μας δήλωσε συμμετοχή στην αρχή της χρονιάς, στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» της ΟΠΑΠ Α.Ε. που αφορά στις Ακαδημίες Ερασιτεχνικών Σωματείων γενικότερα και σε Ακαδημίες με παιδιά ηλικίας 7-10 ετών ειδικότερα.
Ύστερα από πολλά τεστ και αξιολογήσεις στα οποία υποβλήθηκε το Σωματείο μας από τους υπεύθυνους του προγράμματος, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και να συμπεριληφθεί η Ακαδημία μας στο παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Το επίτευγμα αυτό αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία και αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι το Σωματείο της Α.Ε. Μοσχάτου είναι 1 από τα 3 Σωματεία της Ε.Π.Σ.Π τα οποία λαμβάνουν μέρος και μόλις 1 από τα 14 ολόκληρου του λεκανοπεδίου που έχουν επιλεχθεί σε σύνολο 125 Αθλητικών Ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα.
Λεπτομέρειες σχετικές με τη φιλοσοφία του προγράμματος αλλά και τα προνόμια αυτού μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος,www.sportsacademies.opap.gr. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. παρέχει ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών 7-10 ετών κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων, αναλαμβάνοντας και τα έξοδα περίθαλψης όπου και όταν αυτό χρειαστεί.
Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην παραπάνω ιστοσελίδα υπάρχει ειδικός χώρος στον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε με τους ειδικούς του προγράμματος, να τους εκθέτετε τις απορίες σας και να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά. Για να εισέλθετε στην ειδική αυτή ενότητα θα χρειαστείτε τον κωδικό πρόσβασης της Ακαδημίας μας ο οποίος είναι «AC253» και είναι μόνο για την Ακαδημία της Α.Ε. Μοσχάτου.
Τελειώνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που τόσα χρόνια τώρα δείχνετε εμπράκτως την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας απέναντι στο Σωματείο μας, και από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε πάντοτε σκληρά με αποκλειστικό γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά μας.
Σας ευχαριστούμε,

Στόχος μας η νίκη...του ευ αγωνίζεσθαι

Με εκτίμηση,
Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad