Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών ο Ολυμπιακός


Μετά το Κύπελλο και το πρωτάθλημα βάφτηκε «ερυθρόλευκο» - Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο τελικό μέσα στην κατάμεστη Κυψέλη, κατακτώντας έτσι το τρίτο του σερί νταμπλ

Το τρίτο σερί νταμπλ πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών. 
Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καταιγιστικές και με τις Νέσοβιτς και Μπραμπόροβα σε εξαιρετική μέρα κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. 

«Καυτή» ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, γεμίζοντας ξανά τις εξέδρες του κλειστού της Κυψέλης, όμως ένα πανό που αναρτήθηκε κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, προκάλεσε τρεις ολιγόλεπτες διακοπές στο παιχνίδι. Πάντως, παρά την απώλεια του τίτλου, οι παίκτριες του Παναθηναϊκού αποθεώθηκαν απ' τον κόσμο, μετά το τέλος του ματς. 

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μόνο στο τρίτο σετ, βελτιώνοντας την υποδοχή, όμως η πίεση απ' το σερβίς με την Μπραμπόροβα να αλλάζει ξανά τις ισορροπίες υπέρ του Ολυμπιακού και να οδηγεί την ομάδα της στη μεγάλη νίκη.  

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad