Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ηττά και στο δεύτερο παιχνίδι των "play off"της Ελευθερίας Μοσχάτου απο τον Φοίνικα Πειραιά με 49-63.


Ο Φοίνικας Πειραιά παίζοντας πολύ  καλύτερα από την  Ελευθερία Μοσχάτου δίκαια πήρε και την δεύτερη νίκη που χρειαζότανε   με 49-63 και πέρασε στον τελικό των "'play off" έχοντας κατακτήσει δύο νίκες επι της ομάδας μας.

Η Ελευθερία Μοσχάτου παρουσιάστηκε στο σημερινό αγώνα με πολλές αδυναμίες οι οποίες δικαιολογούνται απο τις απώλειες που είχε λόγω τραυματισμού των Κακλέα και Ξεπαπαδέα.

Για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια η ομάδα μας είναι εκτός τελικών. Ελπίζουμε ότι την επόμενη χρονιά τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα  ώστε να διεκδικήσει την ανοδό της στην Α2 για κάτι που κατα την γνώμη μας δικαιούται.

Απο την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου μας άρεσε η Ρούλα Πασχοπούλου,η οποία  θα έπρεπε στο σημερινό αγώνα  να είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Απο τον Φοίνικα Πειραιά  εντυπωσιακή ήταν η Γκριτζά όπου με την απόδοση που έχει ιδιαίτερα στους τελευταίους αγώνες περιμένουμε οτι του χρόνου να την δούμε να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.



Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι : Παπαφωτίου και  Αναστασίου


  Τα δεκάλεπτα του αγώνα:11-16 25-33 , 35-50 , 49-63 )


Ελευθερία Μοσχάτου (Τσαραπατσάνης - Παπαναστασίου) : Κωνσταντίνου 12(2) , Πασχοπούλου 4, Σιδηροπούλου 7(1) , Μανουρά 5, Τζέμη 7 Μούλτση 12(4), Καλάγια , Δημέλη 2, Μάνου 


Φοίνικας Πειραιά (Αράπης) :  Γκριτζά 6 , Λιβανού 4, Οικονομίδου 19(3) , Μανουρά Χ. 1, Αρχοντάκη 8 , Ζεβαχιργιάν , Παίδα , Πούλη , Βράκα 25(3) ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad