Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Εντός έδρας ήττα (0-1) για την ΑΕ Μοσχάτου απο την Οδηγήτρια στον τρίτο αγώνα για το τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη του '' Στάθη Ανασόπουλου".


Το Μοσχάτο μπορεί να έχασε με  ένα γκόλ του Στρόμπουλου στο έκτο λεπτό απο την Οδηγήτρια στο τρίτο αγώνα του   για το τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη του '' Στάθη Ανασόπουλου" αλλά ήταν  η ομάδα που έχανε την μία ευκαιρία πίσω απο την άλλη (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) για να ισοφαρίσει τον αγώνα αλλά και την νίκη να πάρει.
Αλλη μία φορά ήταν άτυχο όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κύπρο Κορυδαλλού αλλά σημασία έχει ότι είχε καλή ανάπτυξηστοπαιχνίδιτου,δοκιμάστηκαν και πήραν χρόνο συμμετοχής  αρκετοί νέοι παίκτες.

Ολα  φαίνονται οτι πάνε καλά στην ομάδα στα τελευταία φιλικά παιχνίδια με την λήξη της φετινής περιόδου, μελετάει και σκέφτεται τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ώστε  πάλι να έχει και την επόμενη περίοδο  τον καλό και πετυχημένο πρωταγωνιστικό ρόλο  στην Ά Κατηγορία Πειραιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad