Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Aνέβηκαν στην Α' Κατηγορία οι Παγκορασίδες της Ελευθερίας Μοσχάτου,νίκησαν με 29-51 τον Ιωνικό Νίκαιας.


Πρόκριση στον τελικό, και άνοδος στην Α΄ κατηγορία, με εξαιρετική εμφάνιση των κοριτσιών του Γιάννη Παπαναστασίου,  απέναντι στον πρωτοπόρο του άλλου ομίλου Ιωνικό Νικαίας. Οι παίκτριές μας αιφνιδίασαν τον αντίπαλο στην 1η περίοδο και κατόρθωσαν απέναντι στην αντίδραση του Ιωνικού, να διατηρούν ένα καλό προβάδισμα συνήθως πάνω από 10 πόντους έως και την 4η περίοδο, οπότε με καλύτερη ψυχολογία μεγάλωσαν την διαφορά.

Τώρα αντίπαλός μας στον τελικό, (που θα ορίσει η ΕΣΚΑΝΑ), το φαβορί από την αρχή του πρωταθλήματος Ολυμπιακός, που νίκησε στον άλλο ημιτελικό, που προηγήθηκε στα Καμίνια, τον Διογένη με 45-33. Ήδη φέτος, έχουμε αναμετρηθεί 4 φορές με τον Ολυμπιακό όπου είτε καθαρά είτε δύσκολα(σε παράταση) έχουμε ηττηθεί, ενώ στο πρωτάθλημα ήταν η μόνη ομάδα που μας νίκησε. Τα κορίτσια μας γνωρίζουν την δύναμη του αντιπάλου, αλλά ένας τελικός είναι πάντα μια ωραία πρόκληση και θα παλαίψουν. Άλλωστε η χρονιά με την άνοδο πήγε υπέροχα.

Τα δεκάλεπτα:(   07-19 , 13-22 , 24-34 , 29-51   )  
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι .  :  Κουραντης  -  Μέλης )  

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad