Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ταλίν 2015: 4ος ο Μιχάλης Αναστασάκης στον τελικό της σφυροβολίας.


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μιχάλης Αναστασάκης στον τελικό της σφυροβολίας. Ο Ελληνας πρωταθλητής κατέλαβε την τέταρτη θέση με βολή στα 71,64 μ. και έδειξε για μια ακόμη φορά φέτος, πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.
Ο αθλητής του Αλεξανδρου Παπαδημητρίου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 71,55 μ. και στη δεύτερη προσπάθεια σημείωσε το 71,64 μ, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να σημειώσει άλλη έγκυρη βολή.

Ο Αναστασάκης, αναμφίβολα θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει τον αγώνα του με νέο ατομικό ρεκόρ, ωστόσο η υπόθεση μετάλλιο έδειχνε εξαιρετικά δύσκολη, δεδομένο του ότι η τρίτη θέση έκλεισε στα 74,06 μέτρα.

Ο 21χρονος ταξίδεψε στο Ταλίν με 72,55 μ., που ήταν η έκτη επίδοση και ολοκλήρωσε την παρουσία του στην τέταρτη θέση. Σε κάθε περίπτωση ο νεαρός αθλητής ολοκλήρωσε επιτυχημένα την παρουσία του στην 10η στάση στην ιστορία της διοργάνωσης. Ο Αναστασάκης έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις του στις μικρές κατηγορίες, καθώς στο βιογραφικό του έχει ακόμη μία όγδοη θέση στο Παγκόσμιο Παίδων/Κορασίδων και την έκτη στο Ευρωπαϊκό Εφήβων/Νεανίδων.

Τα φαβορί μοιράστηκαν τα μετάλλια, με τον Βρετανό Νικ Μίλερ να στέλνει τη σφύρα στα 74,46 μ., δεύτερος ήταν ο Ρώσος Βαλερί Πρόνκιν με 74,29 μ. και τρίτος ο Μπέντσε Πάστορ (Ουγγαρία) με 74,06 μέτρα.

http://www.segas.gr/index.php/el/2-uncategorised/1-home

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad