Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Τον 20χρονο μεσοαμυντικό Πέτρο Καλημέρη απέκτησε ο Φωστήρας.

Ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Φωστήρας καθώς κατάφερε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Πέτρο Καλημέρη. Πρόκειται για 20χρονο μεσοαμυντικό ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δυο άκρα τόσο της αμυντικής όσο και της μεσαίας γραμμής. Αυτό σημαίνει ότι θα προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Άλλωστε, ο Καλαματιανός προπονητής είχε συνεργαστεί στο Ηράκλειο με τον Καλημέρη την περσινή σεζόν όπου αμφότεροι πανηγύρισαν το πρωτάθλημα και παράλληλα την άνοδο στην Γ” Εθνική. Ο Καλημέρης εξαργύρωσε την καταπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε με τους νερατζούρι και ήταν δεδομένο ότι θα δεχόταν αρκετές προτάσεις. Εκείνος ωστόσο προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο “Φονέα”, και ο ίδιος ελπίζει ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ακάδημος ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.
Πηγή:http://www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad