Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Στην Καλλιθέα ο Εθνικός και... επιβεβαίωση!

Το θέμα που απασχολούσε εδώ και αρκετό καιρό τον Εθνικό Πειραιώς, ως το βασικότερό του, ήταν εκείνο του γηπεδικού. Φεύγοντας από το κλειστό του Κερατσινίου, όπου μάλλον θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Φάρος, οι διοικούντες το σύλλογο όφειλαν να βρουν τη λύση της... μετακόμισης εξετάζοντας επιλογές και κάνοντας προτάσεις στους ανάλογους δήμους.
Τελικά η «χρυσή τομή» βρέθηκε, με το δήμο Καλλιθέας, με το κλειστό του Εσπέρου να είναι το νέο «σπίτι» των παικτών του Βαγγέλη Βλάχου, με την ανακοίνωση της ομάδας να επιβεβαιώνει άλλο ένα σχετικό μας ρεπορτάζ, με το Basketblog.gr να παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση, όταν ο Εθνικός εξέταζε επίσης την προοπτική του Μοσχάτου και της Νέας Σμύρνης. Ήταν ένα κρίσιμο ζήτημα που έπρεπε πια να διευθετηθεί, με το σύλλογο να έχει κινηθεί εξαιρετικά στο μεταγραφικό κομμάτι έως τώρα.
Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ενημερώνει το φίλαθλο κοινή ότι τη σεζόν 2015-16 η έδρα της ομάδας μας θα είναι το κλειστό γυμναστήριο "Εσπερος" στην Καλλιθέα.

Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Καλλιθέας, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μας και έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να επιλυθεί το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος: το γηπεδικό.

Ο Εθνικός πήρε αρνητικές απαντήσεις από τους Δήμους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, αλλά βρήκε την ζεστασιά και την κατανόηση που έψαχνε, στην πάντα φιλόξενη περιοχή της Καλλιθέας.

Γι' αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο Καλλιθέας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟ και τον πρόεδρο του οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ που έδειξαν αμέσως διάθεση να σταθούν στο πλευρό μας και εν τέλει μας βοήθησαν με την παραχώρηση του γηπέδου».

http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=145086:2015-06-30-18-16-48&catid=32:a2&Itemid=14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad