Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Στο λιμάνι ο Βασίλης Τολιόπουλος.


Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Βασίλης Τολίοπουλος. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου γκαρντ, όπως σας είχαμε επισημάνει παλαιότερα, επισημαίνοντας πως οΤολιόπουλος προβάρει τα κόκκινα. Έτσι μετά από μια πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Κολοσσού και μια ακόμα καλύτερη παρουσία στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, ο Τολιόπουλος αποτελεί μέλος των πρωταθλητών Ελλάδας και συμπαίκτης με το είδωλο του, Βασίλη Σπανούλη, όπως σημείωσε και ο ίδιος.
“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξέρω ποια φανέλα θα φορέσω και πόσο μεγάλη είναι αυτή η πρόκληση για μένα. Θα κάνω ό,τι μου πει ο κόουτς για να βρω το ρόλο μου στην ομάδα και να ανταπεξέλθω στις μεγάλες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού” τόνισε στις πρώτες του δηλώσει ο διεθνής γκαρντ για να συμπληρώσει: “Δεν με φοβίζει αυτή η πρόκληση. Με ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα βρεθώ δίπλα σε τόσο μεγάλους παίκτες. Είναι απίστευτο ότι θα είμαι στα ίδια αποδυτήρια με τον Βασίλη Σπανούλη τον οποίο έχω ως πρότυπο. Περιμένω πως και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία και μέσα από τη σκληρή δουλειά να πω ευχαριστώ στην διοίκηση και τον κόουτς που με έφεραν στην ομάδα”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Τολιόπουλο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Το who is who του Βασίλη Τολιόπουλου:
Hμ. Γεν.: 15/06/1996
Τοπ. Γεν.: Αθήνα
Ύψος: 1.88
Πρ. Ομάδες: Κολοσσός Ρόδου (2014-2015)
Τα στατιστικά του στη Βasket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Κολοσσό Ρόδου τη σεζόν 2014-15:
Αγ.   Π.   XΡ.      2π.     3π.    Βολ.  Επ.Ρ.  Αμ.Ρ.  Ρ.  Ασ.  Κλ.
24   2.7  8:50  16/38  8/25  9/11   0.3    0.6     0.9  0.7  0.3″.
http://www.ebasket.gr/2015/07/sto-limani-o-toliopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad