Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ο Βαγγέλης Τζόλος και ο Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης στον Εθνικό‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏.


Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Βαγγέλη Τζόλου και Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη. Ο Βαγγέλης Τζόλος (γεννημένος στις 30/11/1991 και ύψος 1.92) ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ από όπου του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στην αντρική ομάδα στην Α1. 

Επόμενος σταθμός του ήταν ο Φιλαθλητικός έχοντας μια πολύ καλή χρονιά ως ατομική παρουσία με την ομάδα του Ζωγράφου, η οποία όμως δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α2 ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ίκαρο Καλλιθέας έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο 20χρονος σούτινγκ γκαρντ Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης με ύψος 1,90 αγωνίστηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη φανέλα του Ιωνικού ενώ τη σεζόν 2012-13 αγωνίσθηκε για τον ΑΣΕ Δούκα, τόσο στην εφηβική ομάδα όσο και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ενώ παλιότερα είχε παίξει και στο Λαύριο.

Εκτός από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις οι «κυανόλευκοι» θα προχωρήσουν σε ακόμα μία επένδυση για το μέλλον. Αυτή τη φορά όμως δεν μιλάμε για μεταγραφή από άλλη ομάδα αλλά για προώθηση παίκτη του εφηβικού στην αντρική ομάδα. Ο Γιάννης Μονέος ηλικίας 19 ετών που αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα του Εθνικού θα ανέβει στην αντρική ώστε να πάρει πολύτιμες εμπειρίες στην Α2.

http://www.ethnikos-bc.gr/Nea_2015-16/Metagrafes_17-07-2015.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad