Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Τολιόπουλος

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο διεθνής πλέι-μέικερ της Εφήβων, Βασίλης Τολιόπουλος. Οι Πειραιώτες τον απέκτησαν δίνοντας μικρή αποζημίωση στον Κολοσσό. Σύντομα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.
Μασκετμπολίστας του Ολυμπιακού είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος. Η μεταγραφή του 19χρονου (15/6/1996) πλέι-μέικερ (1.88 ύψος) έχει ολοκληρωθεί. Οι Πειραιώτες τον απέκτησαν από τον Κολοσσό  δίνοντας μικρή αποζημίωση στην ομάδα της Ρόδου. Σύντομα η επίσημη ανακοίνωση από την πειραϊκή ΚΑΕ που θα γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό αθλητή.
Με αυτόν τον τρόπο, για ακόμη μία σεζόν, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να ενισχύουν με ελληνικό αίμα το ρόστερ τους, ποντάροντας-επενδύοντας στους νέους γηγενείς παίκτες, έχοντας το βλέμμα τους και στο μέλλον. Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι καθαρόαιμο πλέι-μέικερ, έχοντας κυρίως έφεση στη δημιουργία. Να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός θα τον κρατήσει στο ρόστερ του στη νέα σεζόν (2015-2016) και δεν θα τον δώσει δανεικό.
Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής Εφήβων στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Κρήτη. Ο 19χρονος πλέι-μέικερ προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τον Κολοσσό Ρόδου, καθώς είχε ενεργό χρόνο συμμετοχής.
Ο Ολυμπιακός τον ήθελε και πριν δύο χρόνια, όταν ο Βασίλης Τολιόπουλος αγωνιζόταν στο εφηβικό του Πανιωνίου, αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα να συνεχίσει την καριέρα του στον Ίκαρο Καλλιθέας/Χαλκίδας. Ο κόουτς Άρης Λυκογιάννης, όταν πήγε στον Κολοσσό Ρόδου, ήταν ο προπονητής που τον πίστεψε, δίνοντας του αρκετές ευκαιρίες.
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad