Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ενδιαφέρον από το… πάνω ράφι για Τολιόπουλο

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Βασίλη Τολιόπουλου με την Εθνική U19 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Κρήτης έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων της Α1.






Σύλλογοι που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις της 
βαθμολογίας έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον 19χρονο γκαρντ που δείχνει πολύ καλά στοιχεία στην διοργάνωση. Ο Τολιόπουλος παίρνει τις ευκαιρίες που του δίνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου… από τα μαλλιά, τις εκμεταλλεύεται και οι εμφανίσεις του είναι αυτές που έχουν αναγκάσει τις ομάδες από το… πάνω ράφι να γράψουν στις λίστες τους το όνομά του. 

Ο Έλληνας άσος ανήκει στον Κολοσσό Ρόδου, όμως στο συμβόλαιό του έχει opt out και μπορεί να φύγει από το «Νησί των Ιπποτών» ως ελεύθερος. Συγκεκριμένα, το ποσό που απαιτείται για να λυθεί η συμφωνία του Τολιόπουλου με τον Κολοσσό είναι πολύ μικρό και δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα σε περίπτωση που οι ομάδες αυτές αποφασίσουν να κινηθούν για την περίπτωσή του. 

Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια στη διοργάνωση, ο γεννημένος το 1996 πόιντ γκαρντ έχει 7,5 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ ανά ματς.

http://www.sdna.gr/gr/basket/ethniki-omada/arthro/49199/endiaferon-apo-to-pano-rafi-gia-toliopoulo-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad