Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Δυνατό φιλικό σήμερα ο Φωστήρας με το Λουτράκι.

Δυνατό φιλικό θα δώσει ο Φωστήρας αύριο, (Κυριακή), καθώς στο πλαίσιο της προετοιμασίας φιλοξενείται στο “Θώδειο” από τον ΑΟ Λουτράκι. Ο προπονητής του “Φονέα”, Κώστας Ψυρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα και να εκτιμήσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Μάλιστα, ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς με την ομάδα του Λουτρακίου τονίζοντας: Παίζουμε με μια καλή ομάδα η οποία πέρυσι κέρδισε με σχετική ευκολία την παραμονή και παρουσίασε θετικά δείγματα γραφής. Είναι ίδια ομάδα με πέρυσι και αυτό δείχνει ότι μια σταθερότητα σαν σύνολο και ότι τη νέα σεζόν θα είναι μια αξιόλογη ομάδα”.
Όσον αφορά την προπόνηση του Σαββάτου, ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Χίσο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, σε αντίθεση με τον Μπότο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε στη διάθεση του κ. Ψυρόπουλο.
Να σημειωθεί ότι στο κυριακάτικο ματς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μάριος Σελμανάι.
http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad