Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Χάλκινο μετάλλιο και πρόκριση στο Ρίο για την εθνική πόλο ανδρών!

Η εθνική ομάδα των ανδρών υδατοσφαίρισης χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Καζάν.

Η εθνική ομάδα των ανδρών υδατοσφαίρισης χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Καζάν.
Στο «μικρό τελικό» του τουρνουά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε στα πέναλτι με 11-9 της Ιταλίας (κανονικός αγώνας 7-7) και πανηγύρισε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ παράλληλα εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το επόμενο καλοκαίρι.

Η «γαλανόλευκη», που για να φτάσει στην τετράδα απέκλεισε στα πέναλτι τους Αυστραλούς και με τον ίδιο τρόπο ηττήθηκε από τους Κροάτες στον πρώτο ημιτελικό, είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ξέφυγε ακόμη και με 2 γκολ, αλλά οι Ιταλοί έβρισκαν πάντα τον τρόπο να πλησιάζουν στο γκολ.
Τελικά το ματς οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα», με τους Ιταλούς να χάνουν δύο πέναλτι (ένα δοκάρι και στο άλλο απόκρουσε ο Φλέγκας), ενώ οι διεθνείς μας ευστόχησαν και στα 4 που εκτέλεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad