Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Δημήτρης Μωραϊτης : «Μας πεισμώνει η ήττα»

Ο Δημήτρης Μωραϊτης ήταν ο μοναδικός παίκτης από την ελληνική ομάδα που διασώζουν οι αριθμοί μετά την αναμέτρηση με τη Λιθουανία.
Ο ίδιος δεν στέκεται ούτε στο ελάχιστο στη στατιστική. Οι αριθμοί που τον ενδιαφέρουν είναι αυτοί που υπαγορεύουν το τελικό αποτέλεσμα: «Πιστεύω δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Δεν παίρναμε τα ριμπάουντ, στην άμυνα δεν παίξαμε όπως έπρεπε  και επιπλέον είχαμε αστοχία στην επίθεση. Ο συνδυασμός σίγουρα δεν ήταν ο ιδανικός για εμάς. Η Λιθουανία είχε ψυχολογία, παίζοντας και εντός έδρας, μπήκε πιο δυνατά και έχτισε μια διαφορά που τη βοήθησε να φτάσει στη νίκη. Είναι μια ήττα που μας πεισμώνει και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ώστε να μπούμε δυνατά από το πρώτο κιόλας λεπτό αύριο απέναντι στην Ισπανία και να πάρουμε μια νίκη που μας είναι απαραίτητη».
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Τούφας, τόνισε: «Ένα δεκάλεπτο μας έκανε τη ζημιά σήμερα. Είμαστε προβληματισμένοι, όπως και τα παιδιά. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά κάναμε χαζά λάθη και δεχθήκαμε κάποια σουτ συνεχόμενα, ένα λέι απ, τρία σουτ τριών πόντων. Ξέφυγε η διαφορά και έτσι φτάσαμε στο αποτέλεσμα που είδαμε. Είπαμε και στα παιδιά ότι παρατήσαμε κάποιες φάσεις και ότι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Έχουμε ήδη περάσει στην επόμενη φάση μετά και την αποψινή ήττα του Ισραήλ από την Ισπανία, αλλά θα πρέπει να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο αύριο εμείς απέναντι στους Ισπανούς, για να μπορέσουμε να πάρουμε μία νίκη μαζί μας στη δεύτερη φάση. Ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, απέναντι σε μια ομάδα καλή, η οποία όπως έχει δείξει και σε προηγούμενες διοργανώσεις, ανεβαίνει σταδιακά, αγώνα με τον αγώνα».
http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/3659-paidon-moraitis-mas-peismonei-i-itta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad