Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Συνεργασία Πειραϊκού- Θύελλας Μοσχάτου

Όπως είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες μέρες  Πειραϊκός και Θύελλα Μοσχάτου φέτος θα έχουν άμεση συνεργασία μεταξύ τους. Ακολουθεί η ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος της Θύελλας Τάσος Νομικός και από τον Πειραϊκό ο Φαίδων Τσικνάκος.
« Οι διοικήσεις του Πειραϊκού και της Θύελλας Μοσχάτου προχωράνε σε συνεργασία. Θα ξεκινήσει από τη φετινή περίοδο και θα έχει σα σκοπό τη δημιουργία δύο αξιόμαχων ομάδων σε Α’ και Β’ Πειραιά, καθώς και την ανάπτυξη υποδομών και ανάδειξη νέων ταλέντων. Η συνεργασία των δύο σωματείων κρίθηκε απαραίτητη και επωφελή από τις διοικήσεις τους με σκοπό τη δημιουργία ενός ενιαίου σχήματος στο πειραϊκό ποδόσφαιρο το οποίο αναμένεται από την επόμενη περίοδο να δυναμώσει ακόμα περισσότερο».
  • Η προετοιμασία της Θύελλας Μοσχάτου θα ξεκινήσει την Τρίτη 18/8 και ώρα 18.30 στο γήπεδο Μοσχάτου, υπό την καθοδήγηση του Θεόδωρου Ντέμου και των συνεργατών του.
  • Πηγη Stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad