Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ο Εθνικός Πειραιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ακη Στρατάκη.

Ουσιαστικά,πρόκειται για την επιστροφή ενός παίκτη που προέρχεται μέσα από τα "σπλάχνα" της ομάδας, ο οποίος γυρίζει  για 3η φορά στο λιμάνι της καρδιάς του στο οποίο και ξεκίνησε την καριέρα του.
 Στην πρώτη του θητεία στους "κυανόλευκους" αγωνίστηκε για τρεις σεζόν(2004-2007) μετρώντας 72 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ επέστρεψε τη σεζόν 2009-2010 και αγωνίστηκε το πρώτο μισό της 2010-2011 με 24 συμμετοχές και  1 γκολ.
 Τη σεζόν 2005-2006 μάλιστα, είχε πανηγυρίσει και την άνοδο της ομάδας απο τη Γ στη Β με το γκολ του Ντα Σίλβα στο μπαράζ με το Μεσσηνιακό.
Εκτός από τους "Κυανόλευκους", ο 31 χρονος άσος αγωνίστηκε στη Σούπερ λίγκα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης,ενώ έχει αγωνιστεί σε Κηφισιά,Μανδραϊκό,Ηλυσιακό και πέρυσι στον Βύζαντα Μεγάρων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Στρατάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:
"Το να πω ότι είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα στην οποία ξεκίνησα την καριέρα μου θαρρώ ότι είναι περιττό, γιατί όλοι όσοι με ξέρουν  γνωρίζουν ότι ο Εθνικός ήταν πάντα μέσα στην καρδιά μου. Επιστρέφω λοιπόν στην οικογένεια μου και όλοι μαζί ,ο Πρόεδρος τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, ο προπονητής,οι παίκτες και ο κόσμος θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσει ο Εθνικός να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξεκινάμε δουλειά και τα υπόλοιπα στο γήπεδο. " 


http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2015/08/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad