Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Φωστήρας και ΑΟΤ Αλίμου σε φιλικό αγώνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0

Σε φιλικό που διεξήχθη υπό το φως των προβολέων, Φωστήρας και ΑΟΤ Αλίμου διασταύρωσαν τα ξίφη τους μένοντας στο άσφαιρο 0-0 την περασμένη Παρασκευή. Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα μια εβδομάδα από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής, με τους Κώστας Ψυρόπουλο και Δημήτρη Καλύκα να μένουν ικανοποιημένοι.
Οι κιτρινόμαυροι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα αφού βρήκαν μπροστά τους ένα καλοστημένο σύνολο το οποίο είχε στηθεί πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.
Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του φιλικό έλαβε χώρα ο αγιασμός του “Φονέα” παρουσία σύσσωμης της διοίκησης αλλά και του μεγάλο χορηγού της ομάδας, Αντώνη Τσάτσου ιδιοκτήτη των Αρτοζαχαροπλαστείων “Ήπειρος”.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Χαλκιάς (75′ Μπιλίτσης), Μάναλης (78′ Κουλακάρης), Παραράς, Μαγγίνας, Βελέτης (60′ Στάμος), Λάσκαρης, Δωροβίνης, Ντάφλας (65′ Σελμανάι), Καιμακαμούδης (60′ Ζαγοριανός), Κούτρος (46′ Ογκμποε).
ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Δημήτρης Καλύκας) Αμουτζάκης, Κόπελας, Γοργάκης, Αφράτης, Νταιφώτης, Κατσαδούρος, Καραγιάννης, Χρήστου, Κάλφας, Παυλίδης, Καζαντζής. Έπαιξαν ακόμη Χακράμα, Πιπεράς, Ζώγκος, Προμπονάς,
 http://www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad