Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Νίκη στην πρεμιέρα για τα κορίτσια του Αίολου Ταύρου επι της Φιλίας Περάματος με 0-3 σετ.


Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας. Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα κέρδισε την αντίστοιχη της Φιλίας Περάματος με σκορ 0-3.
Με πολλά λάθη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση ξεκίνησε στο 1ο σετ, με αποτέλεσμα μέχρι η διαφορά να φτάσει στο 15-18 να μην υπερβαίνει τους 1-2 πόντους είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά. Στη συνέχεια η ομάδα μας έκανε λιγότερα λάθη με αποτέλεσμα να κερδίσει το σετ με 19-25.
Στο 2ο σετ η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά χωρίς να κάνει ιδιαίτερα λάθη, κράτησε μια διαφορά από την αρχή την οποία αύξανε συνεχώς κερδίζοντας και αυτό το σετ με 13-25.
Ίδια γεύση και στο τελευταίο σετ με τελικό σκορ 17-25 και 0-3 στα σετ.

Γενικότερα η ομάδα μας δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση. Κρατάμε μόνο τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

Σχετικά καλή η διαιτησία των κκ Ναλμπάντη και Μαντούβαλου.

Φιλία Περάματος: 
Τσούρα Α., Σκουλικαρίτη Κ., Τριανταφυλλάκου Α., Σουρμαϊνη Ε., Μπογδάνου Κ., Ζάρτλη Α., Παϊτέρη Α., Αλογάκου Μ., Σακελλαρίου Θ.

Αίολος Ταύρος (Δημητρακάκος): Χατζηγιαννίσογλου Ι., Κολοβού Μ., Σαρατσοπούλου Κ., Καμπύλη Ε., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Αναστασοπούλου Κ., Παπαδοπούλου Α., Ζουμπλιού Α., Χασιώτη Κ., Μόκα Μ., Σταυροπούλου Α., Κρασσά Γ., Φραγκούλη Μ.
http://aiolosvolley.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad