Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η Βούλα Παπαχρήστου θέλει να είναι στο Πόρτλαντ και σκέφτεται με ανυπομονησία τη διοργάνωση του Άμστερνταμ.


Μπορεί η χρονιά να είναι ολυμπιακή, οπότε το βάρος των αθλητών να πέφτει δικαιολογημένα στη διοργάνωση του Ρίο, όμως, αυτό δε σημαίνει πως οι υπόλοιπες διοργανώσεις του 2016 θα περάσουν απαρατήρητες από τους Ελληνες αθλητές.
Αντίθετα, για κάποιους από αυτούς είναι ο ιδανικός τρόπος για να βάλουν τις βάσεις για τη διοργάνωση της Βραζιλίας. Την εκτίμηση αυτή υποστηρίζει και η Βούλα Παπαχρήστου, που θεωρεί πως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ είναι γι΄αυτήν το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς.
«Περιμένω με αγωνία τον συγκεκριμένο αγώνα. Τον θέλω πολύ. Στόχος μου είναι να κάνω μια πολύ καλή εμφάνιση στο Άμστερνταμ. Αν συμβεί αυτό τότε είμαι σίγουρη πως μπορώ να σκεφτώ μια καλή παρουσία και στο Ρίο», είπε η πρωταθλήτρια του τριπλούν, που θα συμμετάσχει και στις διοργανώσεις του χειμώνα.

«Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα γίνει στην Ρουμανία στις 25 Ιανουαρίου. Θέλω μέσα στο Φεβρουάριο να κάνω αρκετούς αγώνες και να ξεμπερδέψω με τα όρια για όλες τις διοργανώσεις. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να επανέλθω με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, που είναι μια σπουδαία διοργάνωση», είπε.
Η Παπαχρήστου μαζί με τον Αντώνη Μάστορα, την Λίλη Αλεξούλη και τον προπονητή τους Γιώργο Πομάσκι, θα αναχωρήσουν την Κυριακή για το Σλίβεν της Βουλγαρίας, όπου για δύο εβδομάδες θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, πριν από τους αγώνες της χειμερινής περιόδου. «Για την ώρα είμαι πολύ καλά. Αν όλα πάνε καλά η δουλειά θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο», κατέληξε η έμπειρη αθλήτρια.

http://segas.gr/index.php/el/news/2588-i-voyla-papaxristou-thelei-na-einai-sto-portlant-kai-skeftetai-me-anypomonisia-ti-diorganosi-tou-amsterntam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad