Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Γιώργος Αιχμαλωτίδης: Ένας Έλληνας Θεός στην Wabba!

Γράφει η Τζέλα Γιαννάκαινα
 
Πριν από λίγες μέρες διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης, Wabba International Greece, στο ξενοδοχείο «Novotel».
Ο Γιώργος Αιχμαλωτίδης συμμετείχε στην υψηλή κατηγορία, και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν άκρως σαρωτικός. Με το που ανέβηκε στην σκηνή δεν άφηνε και πολλά περιθώρια διάκρισης  στους συναθλητές του. Ήταν άκρως εντυπωσιακός αφού το κορμί του ήταν καλοσμιλεμένο και αρμονικά συμμετρικό ,σαν να βλέπεις έναν Έλληνα Θεό. Ο Γιώργος Αιχμαλωτίδης αποτελεί πρότυπο για πολλούς νεαρώτερους αθλητές, αφού εδώ και αρκετά χρόνια φέρνει στην Ελλάδα, πολλές παγκόσμιες διακρίσεις.
Ο ίδιος είναι και προπονητής σωματικής διάπλασης, άλλων αθλητών, αλλά και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, κάτοχος 5ου DAN ΕΛ.Ο.Κ. και της W.K.F, αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ, άριστος γνώστης του αθλήματος με 30 χρόνια πείρας.
11053193_1124026040954330_1988671568751488178_o
Ρωτήσαμε τον Γιώργο Αιχμαλωτίδη, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του και μας απάντησε το εξής:
«Δεν υπάρχουν μυστικά και συνταγές για την επιτυχία ,όταν ασχολείσαι σοβαρά και κάνεις πρωταθλητισμό, όσον αφορά την σωματική διάπλαση, απαιτείται πολύς χρόνος, κόπος, σωστή διατροφή και καλή γυμναστική. Άλλωστε οι πρόγονοι μας το έχουν πει πρώτοι, «τα αγαθά, κόπις κτώνται» και για να έχουν διάρκεια.. όλα στηρίζονται σε άρτιο προγραμματισμό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad