Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ηττα εκτός έδρας του Φωστήρα απο τον Ιάλυσο Ρόδου με 4-2.

Στο κόλπο της πρώτης θέσης μπήκε και πάλι ο Ιάλυσος, ο οποίος ήταν ο νικητής με 4-2 στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο το Φωστήρα και πλέον βρίσκεται στο -3.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ρόδου ήταν ο Σπάρταλης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ 25’ 71’), κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Λιόσης (16’), ενώ από δικό του πλασέ ήρθε το αυτογκολ του Βελέτη (35’).
Ο Φωστήρας αν και προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Δωροβίνη (2’)  το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Καϊμαμούδη (32’). Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην ήττα του Φωστήρα έπαιξε το γεγονός ότι από το 43’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Λάσκαρη.
Διαιτητές: Γρατσάνης, Μανούρας (Τρικάλων)-Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)
ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Μίχος): Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς (80′ Κ. Χειμωνέττος), Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Σπάρταλης (89′ Πλύγκος), Μαθιός (64′ Λύρας), Κοιλιάρας
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Χαλκιάς, Καλημέρης (87′ Κολιόπουλος), Παραράς, Βελέτης (75′ Σελμανάι), Μαγγίνας, Στάμος, Καϊμακαμούδης, Ντάφλος (61′ Κούτρος), Δωροβίνης, Λάσκαρης.
Πηγή: pamebala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad