Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Κυριακοπούλου και Φιλιππίδης υποψήφιοι κορυφαίοι στη γιορτή του ΠΣΑΤ

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 19.00 θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής η γιορτή του ΠΣΑΤ, στη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του 2015 με το στίβο να δίνει δυναμικό παρών.
Σήμερα ο ΠΣΑΤ ανακοίνωσε τους τρεις υποψήφιους ανά κατηγορία και ανάμεσα σε αυτούς είναι δύο αθλητές μας, που διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο.

Πρόκειται για την «χάλκινη» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου στο επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στο ίδιο αγώνισμα και 5ο τον χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, Κώστα Φιλιππίδη.

Οι δύο αθλητές μας είναι αναμενόμενα ανάμεσα στους κορυφαίους δεδομένο του ότι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στη διάρκεια του έτους.

Στους άνδρες τον τίτλο του κορυφαίου διεκδικούν ακόμη οι Λευτέρης Πετρούνιας (ενόργανη γυμναστική) και Σπύρο Γιαννιώτης (ανοιχτή θάλασσα), ενώ στις γυναίκες οι Κέλλυ Αραούζου (ανοιχτή θάλασσα) και Αμαλία Τσιάβου (κωπηλασία).

Πηγή:http://www.segas.gr/index.php/el/news/2631-kyriakopoylou-kai-filippidis-ypopsifioi-koryfaioi-sti-giorti-tou-psat

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad