Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ραχωβίτσας: «Στόχος μας να μείνουμε ψηλά»



Για τον αγώνα αγώνα του Σαββάτου με την Ευρώπη Πευκοχωρίου (17:00, Κλ. Αγ. Παύλου) μίλησαν στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας ο Μιχάλης Ραχωβίτσας και ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Μιχάλης Ραχωβίτσας
Για την προετοιμασία του αγώνα με το Πευκοχώρι:
«Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε για να πάμε στο Πευκοχώρι να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα αλλά τα έχουμε ξεπεράσει και θα είμαστε έτοιμοι να πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Το Πευκοχώρι είναι μια καλή ομάδα που δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια στην έδρα της λόγω του προγράμματός της. Πιστεύω ότι θα είναι δυνατοί στην έδρα τους, αυτήν την εικόνα έχουμε, αν είμαστε αυτοί που πρέπει και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι θα καταφέρουμε να φύγουμε νικητές εύκολα ή δύσκολα.»
Για την παρουσία του Εθνικού στην πρώτη πεντάδα:
«Το βασικό είναι ότι η ομάδα καταφέρνει και κερδίζει γιατί οι θέσεις είναι λίγο πλασματικές λόγω των ρεπό και κάποιων αναβολών, δηλαδή είμαστε τέταρτοι αλλά με λιγότερες ήττες από τον τρίτο. Καλό είναι όσο κερδίζουμε να είμαστε ψηλά αλλά το βασικό είναι να μείνεις ψηλά ως το τέλος. Αυτός είναι ο στόχος μας.»
Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης
Για το Πευκοχώρι:
«Η εβδομάδα κυλάει αρκετά καλά για εμάς. Έχουμε κάποιες απουσίες οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες. Πιστεύω ότι είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένοι για το τι κρύβει αυτό το παιχνίδι. Μπορεί το ρεκόρ της ομάδας του Πευκοχωρίου να μην είναι το καλύτερο δυνατό αλλά έχει πολύ έμπειρα παιδιά, που έχουν παίξει στην κατηγορία κι αν δεν προσέξουμε σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα.»
Για την βαθμολογική θέση του Εθνικού:
«Μπορεί να είναι μία επιβράβευση της δουλειάς και της πορείας που έχει γίνει αλλά δεν θεωρώ ότι έχει γίνει κάτι σημαντικό μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Σίγουρα είναι πολύ θετικό αυτό το ρεκόρ που έχουμε. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε έχουμε ένα στόχο, τα πλέι οφ, και ελπίζω να πραγματοποιηθεί.»
Για το αν είναι σημαντικές οι νίκες και το σερί των εντός έδρας:
«Σίγουρα οι νίκες και ιδίως οι εκτός έδρας σε μία ομάδα με στόχους την αρματώνει της δίνει δύναμη να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της καθημερινότητας και βέβαια στην δική μας περίπτωση μας βοηθάνε πάρα πολύ οι νίκες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad