Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

"Να πάρουμε με τον Ιάλυσο ότι χάσαμε στην Κρήτη"(Video)

Το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού για το 2016, ο Εθνικός το έχει με τον Ιάλυσο την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο του Μοσχάτου. Ένα ματς, που μετά την ήττα από τον Κρουσσώνα  είναι οριακό λίγο πρίν το τέλος του πρώτου γύρου.  Ο Θύμιος Γεωργούλης και ο  Γιάννης Θεοδοσίου μίλησαν στο Εθνικός Inside για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 
Δείτε το βίντεο  πατώντας εδώ 


Αναλυτικά, ο Θύμιος Γεωργούλης τόνισε:

Καταρχήν να ευχηθώ Καλή χρονιά με υγεία και  όλα τα άλλα γίνονται ..Αναφορικά με τον Ιάλυσο ,αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από τη νίκη κόντρα στον Φωστήρα, που διανύει περίοδο φόρμας.  Όμως και εμείς έχουμε μία καλή ομάδα, δουλέψαμε πολύ στην διακοπή, είχαμε το ματς με τον Κρουσώνα στο οποίο αξίζαμε πολλά περισσότερα από το είς βάρος μας 1-0 και πιστεύω πως ότι  χάσαμε στην Κρήτη, θα το πάρουμε με τον Ιάλυσο.

Ο Γιάννης Θεοδοσίου μίλησε για:
Για το ματς με τον Ιάλυσο
Εχουμε δουλέψει πολύ  καλά και είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε όλοι μας.
Για την αναμέτρηση με τον Κρουσσώνα
Στο ματς με τον  Κρουσσώνα αξίζαμε πολλά  περισσότερα, έχοντας κατοχή μπάλας στο 90%, αλλά το γκολ δεν ήθελε να μπει..Και ο Κρουσσώνας σε μία αντεπίθεση σκόραρε.
Για την παρουσία  του  στην ομάδα

Προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ ανεξάρτητα από τα λεπτά που θα  αγωνιστώ. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό  στις προπονήσεις και όταν μου ζητηθεί από τον προπονητή θα δώσω ότι μπορώ. Είναι σημαντικό να φοράς τη φανέλα του Εθνικού που είναι βαριά και θα ήθελα να ευχαριστήσω  τη διοίκηση και τον προπονητή για αυτή την  ευκαιρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad