Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Β' Εφήβων ΕΣΚΑΝΑ:Ηττα εντός έδρας της Ελευθερίας Μοσχάτου απο τον Ικαρο Νέας Σμύρνης με 49-57...Αποτελέσματα 18ης αγωνιστικής.


Σε έναν αγώνα που η Ελευθερία Μοσχάτου δεν ξεκίνησε καθόλου καλά (έχανε στο πρώτο πεντάλεπτο με 0-14 και 23-37 στο ημίχρονο) αλλά  προσπάθησε στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα να κάνει την μεγάλη ανατροπή,τελικά ηττήθηκε με 49-57 απο έναν πολύ καλό αντίπαλο.   

Μια ήττα που σχεδόν εξανεμίζει τις πιθανότητες για την τριάδα. 


Τα δεκάλεπτα:7-22,23-37,42-51,49-57

 Διαιτητές :  Αντωνίου ,  Ιασωνίδης )


Α.Ο.Ε.Μοσχάτου. ( Σολωμός - Νικολαϊδης) :  Κρεμαστούλης ,  Δελακάς ,  Στρατούλης ,  Σωτηρίου ,  Καραλης ,  Νικολαϊδης , Βασιλειάδης-Τσελεπίδης , Παπαστάμος , Μπουρσούκης ,  Χρυσάκης ,  Χριστόπουλος , Παναγιωτάκης ,  Κωνσταντινάκος .

Ικαρος Νέας Σμύρνης (Μεγαγιάννης , Μακρυνιώτης ) :  Ψυχουντάκης ,  Μουζακίτης ,  Φωτιάδης ,   Γιαννακοδήμος ,  Μακρυνιώτης , Καννας ,  Χλέλος, Γιατζαντζίδης ,   Αντωνουσας , Κουμανδράκης ,

Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Φάρου Κερατσινίου Ανδρέας Πολέμης διότι στον Ικαρο Νέας Σμύρνης αγωνίζεται ο γιός,  απο οτι φαίνεται  πρόκειται  για μεγάλο ταλέντο που γρήγορα θα εξελιχθεί.
Στην φώτο είναι μαζί με τον προπονητή των εφήβων  της Ελευθερίας Μοσχάτου Γιώργο Σολωμό που στο παρελθόν υπήρξαν συμπαίκτες στα εθνικά κλιμάκια νπαίδων- εφήβων αλλά και στην ομάδα του Σπόρτινκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad