Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Συγχαρητήρια σε ΟΔΚΕ και Ειρήνη Γιακείμη από τον AO Καρέα !

Σε επιστολή προς την ΟΔΚΕ ο ΑΟ Καρέα αναφέρει :"Το Δ.Σ., οι Προπονητές και οι Αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Καρέα, θέλουν να ευχαριστήσουν την διαιτητή  καλαθοσφαίρισης  Κα Ειρήνη Γιακείμη,  για την εξαιρετική αντίδραση της  και την καθοριστική συμβολή της , παρέχοντας άμεσα η ίδια τις  Ά βοήθειες  στον τραυματισμό Αθλητή, κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος  στις  19/2/2016 όπου διαιτήτευε.
Θέλουμε να υπογραμμίσουμε ως ιδιαίτερα σημαντικό σημείο, το ότι στην εξέδρα του γηπέδου τον αγώνα παρακολουθούσαν εκτός από φιλάθλους, Γονείς και Παιδιά των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης.
Η εικόνα της διαιτητού, που αξιολογεί  την  «ασφάλεια των Αθλητών», σαν το κυρίαρχο θέμα της  στη διεξαγωγή του αγώνα και αντιδρά άμεσα στον τραυματισμό, είναι η καλύτερη εικόνα- μήνυμα που μπορούμε να δώσουμε, στα μάτια των Γονέων , Παιδιών, φιλάθλων.
Είναι ένα από τα  βασικά  μηνύματα του Αθλητισμού στην  καθημερινή προσπάθεια όλων μας.  Με όποιο ρόλο και αν συμμετέχουμε ως συντελεστές,  διαμορφώνουμε την εικόνα της γνώσης, της εμπειρίας και του Ενδιαφέροντος  για τους αθλητές μας μέσα από τις συμπεριφορές μας. Θέλουμε αυτή η εικόνα να φτάνει σε όλους  με σαφήνεια.
Ενέργειες σαν αυτή της  κυρίας  Ειρήνης Γιακείμη, ανεβάζουν  κάθετα  τους δείκτες  εμπιστοσύνης και σεβασμού στα μάτια και  των αγωνιζόμενων Αθλητών.
Στην ανάλυση αυτής της  εικόνας παρατηρήσαμε:  ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση,  άμεση αντίδραση, εμπειρία και γνώση .
Ο χαρισματικός συνδυασμός όλων αυτών προήλθε από μία διαιτητή που είναι προφανές ότι  έχει  πολλές  ικανότητες  και δεξιότητες,  προάγει την εμπιστοσύνη και το ρόλο  του διαιτητή εντός του αγωνιστικού χώρου  και αναβαθμίζει συνολικά με την παρουσία της  το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.
Συγχαρητήρια !"

http://www.sportshero.gr/index.php/sports/eska/item/11672-sygxaritiria-se-odke-kai-giakimi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad