Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Σπύρος Μαριόλης:Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα στη χρήση του γηπέδου από τον Εθνικό,άλλωστε είναι ένα θέμα που άφορα τον Δήμο και αν μη τι άλλο η ομάδα μας δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα από τη χρήση αυτή.


Με έκπληξη μου διαβάζω στο ρεπορτάζ της στήλης ότι στην κοπή της πίτας της Αναγέννησης Μοσχάτου ενεπλάκη στο θέμα που έθιξε ο κ Ορφανός,όσον άφορα την παραχώρηση του γηπέδου του Μοσχάτου στον Εθνικό,και τάχθηκα με το μέρος του.

Ευτυχώς που στην όμορφή γιορτή ήταν πολύς κόσμος και άκουσε τι είπα.
Βέβαια δεν είδα πουθενά εκπρόσωπο της στήλης και μου κάνει εντύπωση πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα.


Η τοποθέτηση μου αφορούσε γενικά το πρόβλημα του χώρου και του χρόνου που αντιμετωπίζουμε  στο γήπεδο μας και οι τρεις ομάδες της πόλης.


Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα στη χρήση του γηπέδου από τον Εθνικό,άλλωστε είναι ένα θέμα που άφορα τον Δήμο και αν μη τι άλλο η ομάδα μας δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα από τη χρήση αυτή.


Η ΑΕ Μοσχάτου διατηρεί άριστη σχέση και με τα δυο σωματεία της πόλης μας,απόδειξη γι αυτό αποτελεί η λύση που πρότεινα δημόσια στον κ Ορφανό,καθώς επίσης και με τον ιστορικό Εθνικό και τη διοίκηση του.


Το ίδιο ισχύει και με τη δημοτική αρχή,κάτι που φάνηκε κι αυτό ξεκάθαρα από την τοποθέτηση μου.
Η προσπάθεια ορισμένων να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας με αυτές τις ομάδες και με το Δήμο δεν εχουν απολύτως καμία τύχη!


https://www.facebook.com/spiros.mariolis?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad