Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

EΣΚΑΝΑ Νεανίδων:Hττα της Ελευθερίας Μοσχάτου απο τον Ολυμπιακό με 54-52.

Ένα ματς με καταπληκτικό φινάλε, με σασπένς όπως στον 1ο γύρο (είχαμε κερδίσει 50-49, ο Ολυμπιακός κάλυψε τη διαφορά). Το παιχνίδι έγινε στην κεντρική σάλα του Σ.Ε.Φ., ουσιαστικά μια ευχάριστη έκπληξη για τα κορίτσια μας. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στην 1η περίοδο αλλά η πιεστική του άμυνα μας δυσκόλεψε στη συνέχεια και φάνηκε να καθαρίζει το ματς τουλάχιστον αυτή ήταν η εικόνα στο παρκέ. Όμως η 4η περίοδος έκρυβε εκπλήξεις. Η ομάδα μας έσπασε την πίεση, δεχόταν δύσκολα καλάθι(ένα 2π μόνο), και προστέθηκε ένας καταιγισμός από την περιφέρεια και το ματς έφθασε στον πόντο. 
Ο Ολυμπιακός πήρε 2 πόντους διαφορά (το τελικό σκορ) στα τελευταία 17΄΄ όπου έγινε το καταπληκτικό φινάλε, με 2 καλά  ζυγισμένα 3ποντα από εμάς (το ένα βγήκε κυριολεκτικά από μέσα), μεσλάβησε λάθος του Ολυμπιακού και ακολούθησαν από καλές θέσεις 2 χαμένα λέι απ, που έδωσαν τελικά νικητή τον Ολυμπιακό.

 (Διαιτ. :  Αντερριώτης ,  Κούλη )
 ( Δεκ. 17-20 , 37-28 , 50-36 , 54-52 )

Ο.Σ.Φ.Π.  (Καπουσούζη ,  Κεραμέας ) :  Συγγρού 7 , Χαραλαμπάκη , Χόντο 18 (1), Χριστοφή 4 , Καλογερια , Κρινά , Αθανασίου , Παπαδοπούλου 9 (1), Βόπη 10 , Γεωργακοπούλου 3 , Γιαννέλη 2 , Χρυσανθάκη 1 .

 Α.Ο.Ε.Μοσχάτου.  ( Παπαναστασίου ): Ρεπούση 6 ,  Ορφανού 7 (1), Προέδρου 11 , Καραπάτα   Καραπατάκη  ,  Τζιούτζιου ,  Ρούτση  , Κούτρα 21 (3),  Σακοράφα ,  Μαλλιαρού Ν. 7  .

Για την ομάδα μας έιναι το τελευταίο τους παιχνίδι στη σεζόν, μια ομάδα με περισσότερες κορασίδες και παγκορασίδες και τις ηλικιακώςνεάνιδες να είναι το μικρότερο γκρουπ, νομίζουμε πως στάθηκε εξαιρετικά απέναντι και σε πολύ πιό ισχυρούς αντιπάλους, οπότε μπράβο στον κόουτς και τα κορίτσια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad