Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ισόπαλο με 1-1 το ντέρμπι στο Μοσχάτο ανάμεσα στον Εθνικό και Φωστήρα.


Ο Εθνικός φρέναρε τον πρωτοπόρο Φωστήρα και με το τελικό 1-1 βάζει φωτιά στην κορυφή του τετάρτου ομίλου.
Παρουσία περίπου 1000 οπαδών στο κατάμεστο γήπεδο του Μοσχάτου έγινε το κορυφαίο παιχνίδι του τετάρτου ομίλου της Γ’, με τον γηπεδούχο Εθνικό να βάζει… φρένο στον πρωτοπόρο Φωστήρα και μετά το τελικό 1-1 η ομάδα του Ταύρου να μπαίνει σε περιπέτειες αναφορικά με την υπόθεση άνοδος.
Στιγμές μετά το ημίωρο (31’) ο Σουλελές έδωσε σκορ στο ματς βάζοντας μπροστά τον γηπεδούχο Εθνικό με κοντινό πλασέ, σε φάση που ξεκίνησε από ολιγωρία του Παραρά που δεν «καθάρισε» προτού ο Σούφλας σουτάρει και ο μετέπειτα σκόρερ πάρει το ριμπάουντ.
Στα μέσα του δευτέρου μέρους ήρθε η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων. Στο 76ο λεπτό με κεφαλιά ο Ζαγοριανός διαμόρφωσε με ωραία κεφαλιά το 1-1, με τους Πειραιώτες να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ.

Διαιτητές: Αγγελάκος, Χαραλαμπόπουλος-Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Μάναλης (67’ Κατίδης), Αργυρίου, Σουλελές (75’ Αλεξανδρόπουλος)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Νικολόπουλος (68’ Ντάφλας), Ντάλλας (46’ Ταχματζίδης), Στάμος (46’ Ζαγοριανός), Όγκμποε, Καιμακαμούδης, Δωροβίνης, Λάσκαρης.
Πηγή: pamebala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad