Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Με ενωτικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση Φίλων και Μελών για την ανασυγκρότηση της ΑΕ Μοσχάτου παρουσία και της δημοτικής αρχής.



























Με αρκετό κόσμο παρουσία και της δημοτικής αρχής πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η συζήτηση των φίλων και μελών για την ανασυγκρότηση της ΑΕ Μοσχάτου στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου μας.

Το γενικό πνεύμα της συζήτησης(ειπώθηκαν πολλά από πολλούς ομιλητές) ήταν να αναδειχθούν κάποια προβλήματα μου αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή η ομάδα της 
ΑΕ Μοσχάτου αλλά  και κατά πόσο είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν προς το καλύτερο με καλές ιδέες  από νέους αλλά και έμπειρους ανθρώπους που θα μπούνε στην νέα διοίκηση έχοντας διάθεση για δουλειά μιας και τον Ιούνιο προφανώς θα γίνουν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου.

Φυσικά από αυτή την συζήτηση απουσίαζαν τα μέλη της διοίκησης της ΑΕ Μοσχάτου και έτσι δεν ακούστηκε η δικιά τους άποψη.

Κατά την γνώμη μας θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο στην γενική συνέλευση του συλλόγου ώστε να φανεί  η δημοκρατικότητα και η πλουραστικότητα όλων μας και σίγουρα με ενωτικό χαρακτήρα όλα θα μπορέσουν να βελτιωθούν προς το καλύτερο με μια δυνατή και κοινή αποδεκτή διοίκηση.

Αποδεικνύοντας ότι το ιστορικό σωματείο του Μοσχάτου που φέτος έκλεισε 
90 χρόνια ζωής του ξέρει να παίρνει σωστές αποφάσεις οι οποίες βασικά του δίνουν μεγάλη δυναμική για την συνέχεια έχοντας παρελθόν, παρόν και μέλλον.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad