Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΟΦΗ - Φωστήρας 1-0

Έχοντας καταφέρει να περάσουν μπροστά στην βαθμολογία και ξέροντας πως στον… τελικό με τον Φωστήρα για δύο αποτελέσματα, καθώς ανέβαιναν και με νίκη αλλά και με ισοπαλία, οι παίκτες του ΟΦΗ δεν γινόταν να μην τα καταφέρουν. Ειδικά από την στιγμή που έπαιζαν μπροστά σε περίπου 10.000 κόσμο. Οι Κρητικοί έστω και δύσκολα, νίκησαν τον Φωστήρα με 1-0 και πήραν αυτό που ήθελαν. Την άνοδο στην Β’ Εθνική και έδειξαν πως επέστρεψαν αφήνοντας πίσω τους την ταλαιπωρία στην Γ’.
Καλύτερος στο πρώτο ο ΟΦΗ
Παίζοντας μπροστά στον κόσμο του που γέμισε ασφυκτικά το Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και έδειξε από την αρχή πως ήθελε να γίνει το αφεντικό του… τελικού. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια εκτός του γκολ, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ενώ από την άλλη ο… φονέας είχε μια τεράστια ευκαιρία, αλλά μόνο αυτή σε όλα τα 45 πρώτα λεπτά.
Ο Πόποβιτς έβαλε... φωτιά! 
 Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που από το ξεκίνημα μπήκαν πολύ δυνατά και μέχρι το 9’ είχαν τρία καλά σουτ, χωρίς όμως να απειληθεί ο Γιώρας. Για περισσότερο από δέκα λεπτά δεν υπήρξε κάποια φάση και φτάσαμε στο 22’ λεπτό που το Γεντί Κουλέ πήρε… φωτιά. Ο Χαντί εκτέλεσε φάουλ, ο Ραπτάκης γύρισε στον Πόποβιτς και αυτός από κοντά έβαλε μπροστά τους Κρητικούς μέσα σε αποθέωση.
Ο Ραπτάκης κράτησε το προβάδισμα
Σε όλο αυτό το διάστημα ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο με τους παίκτες του Φωστήρα να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Δερμιτζάκη. Μία φορά το έκαναν και έφτασαν μια ανάσα από το να κάνουν το 1-1, όταν στο 31’ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έκανε τραγική έξοδο, ο Καϊμακαμούδης έκανε την κεφαλιά και ο Ραπτάκης πάνω στην γραμμή κράτησε το πολύτιμο μηδέν για την ομάδα του. 
Από εκείνο το λεπτό οι γηπεδούχοι ανέλαβαν και πάλι τα ηνία, έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες, ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Παραρά στο 45’ και πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ τους. Αποβολή με το καλημέρα για Φωστήρα Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 50’ αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη ο Χαλκιάς για σκληρό φάουλ στον Καλέ. Παρά το αριθμητικό προβάδισμα όμως, οι γηπεδούχοι γύρισαν πίσω και έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους, που από την πλευρά τους δεν μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν.
Το κράτησε και ανέβηκε…
Η αποβολή αντί να κάνει καλό, έκανε κακό στον ΟΦΗ, με τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια να κλείνονται πίσω, αλλά τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν. Οι γηπεδούχοι κράτησαν με άνεση το 1-0 και στο τέλος πανηγύρισαν την μεγάλη άνοδο στην Β’ Εθνική, κατακτώντας το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/football/article/925356/ofi-fostiras-1-0-pics-vids

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad