Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους ομολόγους της του Εθνικού για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας στο μεταξύ μας παιχνίδι, ενώ ευχαριστεί και τους φιλάθλους των δύο ομάδων για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, καθώς και την αστυνομία που βοήθησε να διεξαχθεί το παιχνίδι χωρίς παρατράγουδα. 
Επιπλέον νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης, που απαρτιζόταν από τους κυρίους Φούφη, Μητσόπουλο και Τζαφλέρη, για την αψεγάδιαστη διαιτησία τους. Παρότι το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του, οι διαιτητές στάθηκαν απόλυτα στο ύψος των περιστάσεων και εκτέλεσαν με αρτιότητα το έργο τους, μην δίνοντας καμίας αφορμή για διαμαρτυρίες. Θέλουμε να τονίσουμε ότι τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το πρωτάθλημα μας και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

http://gskimis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad