Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ»:Δελτίο τύπου 10/6/2016

Με αφορμή την από 1/6/2016 ανάρτηση, που υπέπεσε στην αντίληψη μας, στη σελίδα του Facebook του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, του κ. Δημ. Αγγελοπούλου ο όποιος αναφέρεται και πάλι στο Σύλλογο μας με την ευκαιρία των όσων εγκωμιαστικών σχολίων αναφέρει για τη συνολική Αθλητική, Πολιτική και Κοινωνική προσφορά του ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής.

1. Ασφαλώς και προσυπογράφουμε τα όσα αναφέρονται για την προσωπικότητα και τη προσφορά του ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ.

2. Επειδή ακριβώς η προσωπικότητα και η προσφορά του ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥεμπνέει το σεβασμό μας και είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση μας, δεν απαντήσαμε ποτέ οσάκις έγινε αναφορά στο πρόσωπο του από τον κ.Δημ. Αγγελόπουλο, που μάλλον τον εκθέτει, είτε αυτή έγινε στη τελευταία Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου μας, είτε στις αναρτήσεις του που ακλούθησαν.

3. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αναρωτηθούμε. Είναι «αχαριστία» και «έλλειψη σεβασμού» προς το πρόσωπο του ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ, γιατί δεν προχώρησε η«πρόταση» του κ. Δημ. Αγγελοπούλου που είχε σαν ΠΡΩΤΗ προϋπόθεση τηΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ»(!!) όπως αυτή αναφέρθηκε στη Γενική μας Συνέλευση??? 



Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad